lemondas-2-4

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” gradient_start_color=”” gradient_end_color=”” gradient_start_position=”0″ gradient_end_position=”100″ gradient_type=”linear” radial_direction=”center” linear_angle=”180″ background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-

Egyetértek: nem árt ha az ember eldönti, mire szán pénzt. A két legfontosabb szempont: valóban szükségem van-e arra, amit meg akarok venni, és ér-e annyit, amennyit kérnek érte?

Az egészség a legdrágább kincs, ez vitán felül áll. Sajnos, egészség náluk sem kapható, viszont mindaz a tudás elérhető itt, ami az egészség megőrzéséhez, visszanyeréséhez szükséges. Manapság, amikor nem kis kihívást jelent egy egészségügyi probléma kapcsán szakember tanácsát kérni, a PirulaKalauz tanácsadó fóruma valódi kincsesbánya, ahol rövid időn belül személyre szabott válaszokkal segítjük a kérdezőket.

De vajon ez a szolgáltatás megéri-e az árát? Ezu viszonyítás kérdése. A havidíj kevesebb, mint egy doboz cigaretta ára, körülbelül annyiba kerül mint egy pizza vagy két csésze kávé. Ennyit csak megér, hogy bármikor hozzáférhess az egészségmegőrzéssel kapcsolatos hiteles szakmai tanácsokhoz? Remélem, egyetértünk!

Mégis lemondom a tagságomat